BLOG

Sinterklaaspret bij Liefde keer 3

Zoals je wellicht gezien hebt, is onze webshop gesloten. De combinatie van webshop en de winkel in Monnickendam bleek niet fijn te werken. Soms verkocht ik net een product in de winkel, die dan ook net in de webshop werd besteld. Het ontbreekt me ook aan tijd om de webshop steeds te vullen. Nu heb ik de perfecte oplossing gevonden, verkopen via Instagram en Facebook! Je stuurt me gewoon een dm of mail, ik pak jouw bestelling fijn voor je in. Je betaalt via tikkie & dan is alles zo geregeld.

Is de Sint al druk met shoppen voor jouw kinderen?

Het heerlijk avondje komt eraan en de spanning is te voelen! Liefde keer 3 is helemaal in de ban van Sinterklaas. Je vindt bij ons hebben de leukste en meest betoverende cadeautjes voor de kleintjes, zodat Pakjesavond dit jaar extra bijzonder wordt. Ontdek de magie van Sinterklaas in onze kinderwinkel!

Mini pietjes, Sinterklaas en zijn paard

Nieuw in onze collectie zijn de mini Sinterklaas, zijn paard en de pietjes. Deze leuke houten figuurtjes zijn erg mooi als decoratie maar ook zo leuk om mee te spelen!

Er is ook een kerst collectie & uiteraard gewone poppetjes, je kunt bijvoorbeeld je gezin samenstellen of een zwangerschap aankondigen, op de website staan veel foto’s, maar je mag me natuurlijk altijd mailen voor meer informatie.

Speelgoed voor zoete kindjes

Deze week kwamen er vrolijke poppen met gezellige staartjes binnen, ook hebben we lieve kleine poppetjes voor jongens en meisjes & uiteraard de leukste knuffels voor de allerkleinsten.

Schoencadeautjes

Lieve, kleine schoencadeautjes vind je ook bij ons in de winkel. Haaraccessoires, baby borsteltjes, Lieve zakjes voor het geboortepakje, de liefste knuffel en de eerste schoentjes. Ook leuk om te geven aan ouders van deze kleintjes.

Vergeet ook jezelf niet

Bij Liefde keer 3 vind je ook fijne decoraties voor je eigen huis. Nieuw in de collectie zijn de prachtige kaarten met warm gekleurde illustraties, leuk voor in een lijstje of zo op de kast.

Maar ik restyle ook meubels! Voor de kinderkamer, de babykamer maar ook voor in je eigen interieur zijn mijn kasten een lust voor het oog. Oké ze passen niet in je schoen, maar je bent Sinterklaas vast heel dankbaar voor zo een mooi item in je huis 😉 De meubels vind ik je op de website, bestellen kan via mail. Uiteraard beantwoord ik gerust al je vragen of je komt even gezellig langs in de winkel in Monnickendam.

Bij Liefde keer 3 willen we de Sinterklaaservaring voor jouw kinderen onvergetelijk maken. Kom langs en laat je inspireren door onze feestelijke collectie. We wensen je een magische en vreugdevolle Pakjesavond toe! 🎁🎅

Deel met je vrienden