Verzenden en retour

De verzendkosten binnen Nederland €6,95
Verzendkosten België €9,00

(Vintage) Meubels kunnen helaas niet verzonden worden, deze kunnen opgehaald worden in de winkel of bezorgd worden binnen een straal van 50 km.
De kosten voor bezorging:
Tot en met  25 km €25,00
Van  25 tot 50 km €40,00

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen op onze rekening zullen wij uw bestelling binnen 1-3 dagen in behandeling nemen. Daarna sturen wij uw bestelling op, in Nederland duurt het 1-3 werkdagen voor deze geleverd wordt.
Weekenden vallen hierbuiten. Voor een internationale bestelling is dit anders en zal het langer duren. Liefde Keer 3 is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van producten tijdens de verzending.

Retour zenden

Herroepingsrecht bij levering van producten

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Kosten in geval van herroeping
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.
Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Uitsluiting herroepingsrecht
Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indiende ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a) die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
b) die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
c) die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
d) die snel kunnen bederven of verouderen;
e) waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
f) voor losse kranten en tijdschriften;
g) voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
a) betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;
b) waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;
c) betreffende weddenschappen en loterijen.

 

Retourrecht:

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel zorg ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar uiteraard mag je je bestelling altijd retour sturen.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 7 dagen om je product retour te sturen. Retouren dienen wel vooraf via mail: info@Liefdekeer3.nl gemeld te worden.

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– De artikelen dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn
– De artikelen dienen in de originele verpakking retour te worden gezonden

2.Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@Liefdekeer3.nl Je mag het ook even kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER

3.Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4.Schrijf het retouradres op de verpakking:

Liefde keer 3
Zuideinde 30
1141VJ Monnickendam

5.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Bekijk hier de actuele Post NL tarieven: https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/?country=nl​ .
Voor actuele tarieven vanuit België klik hier: http://www.postnl.be/verzenden/pakket-verzenden/tarief-informatie-pakketten/

  1. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant.
    Alleen de kosten van ongebruikte en onbeschadigde producten worden gecrediteerd.
  2. Bij retourneren van de hele bestelling worden ook de reeds betaalde verzendkosten retour gestort. Bij retourneren van een gedeelte van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag retour gestort.
  3. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen terug op jouw bankrekening.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen
info@Liefdekeer3.nl

We wijzen je erop dat er een mogelijkheid is dat de consument een geschil met een webwinkel kan voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Deel met je vrienden