BLOG

Het Kindercafé van Liefde keer 3

De scholen beginnen weer, de grotere kinderen gaan weer naar school, de kleintjes zijn af en toe nog lekker bij mama thuis. Zelf krijg je ook iets meer tijd om even te relaxen, te shoppen en te kletsen met vriendinnen.

Bij Liefde keer 3 kun je sinds enige tijd dit alles combineren! Kom lekker winkelen in onze kinderwinkel en terwijl jouw kleintje speelt, drink jij een kopje koffie of thee met jouw vriendin. De kleintjes vermaken zich prima met ons unieke duurzame speelgoed en drinken tussendoor een lekkere limonade. Uiteraard hebben we heerlijke koekjes bij de thee, koffie en limonade.

Ons kindercafé is heel kleinschalig en hierdoor echt fijn om even rustig te kletsen, geen drukte om je heen, gewoon lekker rustig bijkomen van de drukke ochtendspits thuis.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee klets jij lekker bij en kun je zelfs ondertussen winkelen voor jouw kleintje(s). Onze vintage meubelen staan mooi opgesteld in de winkel, je kunt dus meteen ideeën opdoen voor jouw kinderkamer, maar uiteraard ook voor de rest van je huis, onze meubels zijn ook zeker geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of hal.

Hebben jouw kinderen al weer uitnodigingen gekregen voor kinderfeestjes? Shop dan meteen een leuk ringetje of speldje voor de kleine jarige zodat je een uniek cadeautje kunt geven, al dan niet samen met een cadeaubon. Uiteraard koop je bij Liefde keer 3 ook hele fijne kraamcadeautjes, cadeautjes voor een (eerste) verjaardag of zomaar iets liefs omdat je op visite gaat.

Zoek jij een leuk cadeautje voor een vriendin? Nodig haar dan eens uit voor ons Kindercafé, een uitje is toch bijna altijd het leukste cadeau voor een vriendin. Uiteraard kun je bij ons ook een cadeaubon kopen, deze verpakken wij leuk en kan jouw vriendin, buurvrouw, zus of de juf ook gebruiken om lekker te gaan zitten in het Kindercafé.

Ik hoop je snel te zien

Liefs Christa 

Deel met je vrienden